Over ons


A+ is een onafhankelijk jong architecten- ,adviseurs- en ingenieursburo, ontstaan uit de samenwerking van meerdere ambitieuze architecten uit de Euregio. Ervaren door onze werkzaamheden op gerenommeerde buro´s merkten wij dat er geen ontwikkeling was in duurzame, gezonde en energiezuinige architectuur. Behalve het behalen van een minimale energie-eis wordt er aan het binnenklimaat, de gezondheid en het welzijn van de bewoners geen aandacht besteed. Met vooral het korte termijn denken en de uitsluitend gewenste snelle winsten in het vastgoed konden wij ons niet identificeren. Goede dingen kosten vooral tijd en inzet en op dit punt verschillen wij van andere architectenburo’s.

Daarom hebben wij besloten om samen een alliantie aan te gaan en ons volledig toe te leggen op het duurzame bouwen: gezond, goed voor het milieu en energiebesparend. Door onze jarenlange ervaring in Duitsland en onze samenwerking met Duitse partners in duurzaam bouwen kunnen wij U in Nederland een voorsprong aanbieden waar wij U graag persoonlijk meer over informeren.

Met veel plezier en niet geheel zonder trots adviseren wij objectief over bouwmethoden die duurzaam, ecologisch, energiezuinig en gezond voor U zijn. Wij zorgen ervoor dat U vandaag al optimaal gebruik kunt maken van de huidige kennis en mogelijkheden. Over enkele jaren zullen woningen verplicht aan strenge energie-eisen moeten voldoen. Daarop hoeft U niet te wachten want naast financiële besparingen op duurzaam bouwen zorgen wij er vooral voor dat Uw huis goed voelt en zijn waarde behoudt, ook wanneer over enkele jaren de overige nieuwbouw met moeite aan de nieuwe eisen moet gaat voldoen. Uw woning is er al klaar voor.

Moderne vormgeving, natuurlijke ecologische materialen, optimaal gebruik maken van de locatie, passieve energie door goede architectuur en minimale technische installaties. Zo realiseren wij Uw duurzame woning.